medicina estetica

La ce varsta ar trebui sa fiti preocupati de strategiile anti-imbatranire? Daca luati in considerare ca pielea este cel mai mare si cel mai vizibil organ al corpului, la granita dintre mediul exterior si cel interior, atunci protectia pielii ar trebui sa inceapa cat mai curand, chiar de la nastere.

Medicina estetica

Exista actual mii de produse de ingrijire a pielii si de proceduri estetice, invazive sau non-invazive. Dar nu trebuie sa va ingrijorati daca nu stiti care functioneaza mai bine pentru pielea dumneavoastra. Intinerirea pielii este posibila daca sunteti inarmati cu informatii corecte si cu o strategie de ingrijire a pielii bine planificata, pe etape de varsta. Pentru ca fiecare etapa a vietii are nevoi diferite: tratamente pentru acnee, indepartarea ridurilor sau intinderea pielii flasce. Pentru ca unele proceduri adecvate pentru cineva de 50 de ani pot avea un efect negativ pentru altcineva de 30 de ani - si vice-versa. Pentru ca structura osoasa, configuratia faciala si zece ani de viata sunt factori critici in procesul de selectie a tipului de tratament. Chiar daca multe probleme de ingrijire a pielii datorate imbatranirii premature nu sunt inca foarte evidente, este foarte important sa le preveniti ori de câte ori este posibil.

Chiar daca multe probleme de ingrijire a pielii datorate imbatranirii premature nu sunt inca foarte evidente, este foarte important sa le preveniti ori de câte ori este posibil. Odata cu varsta, pielea pierde apa si elasticitatea si implicit frumusetea si finetea. De asemenea colagenul din piele se reduce si determina imbatranirea prematura a pielii si aparitia ridurilor.Cutele ce apar intre sprincene, la coada ochilor sau pe frunte sunt de fapt rezultatul miscarii continue a muschilor fetei. Botoxul blocheaza contractia muschilor, ducand la o reducere substantiala, dar reversibila, a miscarilor muschilor.

Substantele de umplere injectabile (precum Juvederm, Restylane) pot atenua ridurile, pot "infoia" buzele si pot reduce aspectul "scobit" din unele zone ale fetei. Pe masura ce inaintam in varsta, continutul de acid hialuronic din piele scade. Acesta este foarte important pentru retinerea apei. Pielea devine mai deshiratata. Secretia glandelor sebacee scade, pielea devine mai uscata. Toate acestea duc la accentuarea ridurilor statice (cele care nu sint date de miscarile muschilor). Substantele de umplere injectabile cu acid hialuronic pot atenua aceste riduri. De asemenea pot reduce aspectul scobit al fetei si pot inlocui volumele deficitare din zona pometilor sau de sub ochi.

Suna chiar acum si fa-ti o programare.

0731.554.554 contact@drflorinjuravle.ro formular de contact

Clinica "Doctor. Florin Daniel Juravle"

Browser-ul folosit este foarte vechi.
Puteti descarca de aici o versiune actualizata: