Contact

Clinica Dr. Florin Daniel Juravle

Calea Dorobanti 51, Etaj 1, Interfon 03
tel. 0728.974.128
email. contact@drflorinjuravle.ro

Share on Facebook

17 păreri la “Contact

 1. gabriela

  buna seara as dori sa stiu si eu cat costa o rinoplastie,daca ma puteti opera in luna lui august,,,si as vrea sa stiu daca este o problema ca sunt asmatica si sufar de tensiune scazuta,,,va multumesc ast raspuns

  Răspunde
 2. elena

  Buna seara,
  La clinica dumneavoastra se face TRATAMENT VAMPIRE LIFTING (plasma bogata in trombocite)?
  Daca da, va rog sa-mi spuneti pretul.
  Multumesc,
  Elena Burchiu

  Răspunde
  1. juravle Autor articol

   Buna ziua,
   In cadrul clinicii noastre se efectueaza tratamentul Vampire Lifting. Pretul unei sedinte este 150 euro.Pentru mai multe detalii referitoare la tratament , va asteptam in cadrul clinicii.
   O zi buna,
   Dr. Florin Juravle

   Răspunde
  1. juravle Autor articol

   Buna ziua,
   Pretul pentru rinoplastia partiala este cuprins intre 700-1400 euro, iar pentru rinoplastia totala intre 1400-1800 euro.Operatia de alungire penis este 1500 euro.Pretul final al interventiilor se va stabili dupa o consultatie. Pentru mai multe detalii referitoare la interventii, va asteptam in cadrul clinicii.
   O zi buna,
   Dr. Florin Juravle

   Răspunde
  1. juravle Autor articol

   Buna ziua,
   O sedinta de peeling chimic este 125 euro.Pentru mai multe detalii referitoare la procedura, va asteptam in cadrul clinicii.
   O zi buna,
   Dr.Florin Juravle

   Răspunde
 3. Lupu Gheorghe

  buna seara
  m-ar interesa pretul pentru reconstructie ureche pt purtat cercei (urechea a fost rupta si nu se pot fixa cerceii
  .multumesc

  Răspunde
  1. juravle Autor articol

   Buna ziua,
   Pretul pentru reconstructie este cuprins intre 150-250 euro, in functie de tehnica chirurgicala ce va fi folosita si de anestezie.Pretul final se va stabili in cadrul consultatiei.
   O zi buna,
   Dr.Florin Juravle

   Răspunde
 4. Cristina

  buna ziua, as avea si eu cateva intrebari, imi doresc foarte mult o operatie de rinoplastie si m am hotarat sa o fac, problema este ca eu lucrez si nu pot sa lipsesc mai mult de o zi, cat timp dureaza operatia si in cat timp mi se duc vanataile ? va multumesc

  Răspunde
  1. juravle Autor articol

   Buna ziua,
   Dupa interventia de rinoplastie, 24 ore o sa fiti internata in clinica, a doua zi facandu-se externarea. La 7 zile se vor suprima firele de sutura, iar la 2 zile postoperator se va scoate tamponamentul nazal.Pana la 7 zile o sa purtati non-stop o atela pe nas, apoi aceasta se va purta pe timpul noptii (sa nu va loviti la nas in timpul somnului). La servici o sa puteti merge dupa externare, insa o sa aveti pansamentul si atela. Vanataile, de principiu se atenueaza in 5-8 zile, depinde de fiecare pacient in parte.
   Inaintea interventiei, va fi necesar sa realizati un set de analize medicale (analize de sange, consult cardiologic si consult ORL).
   Pentru orice nelamurire, nu ezitati sa ne contactati.
   O zi frumoasa,

   Răspunde
 5. Mihai

  Buna ziua,
  In urma unui torticolis congenital am o asimetrie faciala care consta in usoara deformare a craniului. Este posibila refacerii simetriei fruntii prin vreun fel de implant? Daca da, in ce ar consta interventia si cam ce costuri ar fi? Multumesc

  Răspunde
  1. juravle Autor articol

   Buna ziua,
   Pretul interventiei ar fi 1500 euro+costul implantului (pretul final se va stabili in cadrul consultatiei, in functie de tipul tehnicii chirurgicale ce va fi folosita, anestezie,implant etc).Pentru mai multe detalii, va asteptam in cadrul cabinetului, pentru o discutie cu dr.Florin Juravle.
   Multumim,
   Cabinet dr.Florin Juravle
   Tel: 0731.554.554

   Răspunde
  1. juravle Autor articol

   Buna ziua,
   Pentru augmentare mamara cu implanturi de silicon se utilizeaza proteze Mentor. Pretul interventiei este cuprins intre 2700-3000 euro, in functie de tipul protezelor: anatomice sau rotunde (la consultatie se va stabili pretul final, tinand cont si de tehnica chirurgicala ce va fi utilizata, tipul anesteziei etc). Varsta minima pentru operatie este 18 ani.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*
Pentru a demonstra ca nu faceti spam, tastati cuvantul din imaginea alaturata. Clic pe imagine pentru a asculta in varianta sonora.
Anti-spam image